Om oss

om oss

Om oss på Vetlanda Begravningsbyrå

Vetlanda begravningsbyrå är en liten och personlig begravningsbyrå på Storgatan 19 här i Vetlanda. Vi ingår i Klarahill som 2014 grundades av 22 familjeföretag som gick samman. Idag har vi kollegor på ett 60-tal lokala begravningsbyråer, varav ett tiotal finns i Småland. Att alla byråer kan samarbeta gör att man alltid finns nära när en kund behöver hjälp. Och tillsammans vill vi se till att branschen fortsätter utvecklas efter kundernas önskemål.

Alla kontor har idag årsringarna som en gemensam symbol. I ringarna kan man se flera saker som är viktiga för oss. Vanligast är att man tänker på årsringar kopplat till ett liv som ständigt utvecklas och formas till något unikt. Många väljer också att se ringar på vattnet, och liknar det vid olika generationer som i samma familj eller bolag jobbar sida vid sida, som det ofta är på våra begravningsbyråer. Man kan också se det som höjdkurvor som speglar livets olika faser.

Allt detta är relevant när vi pratar om vår vardag och det vi brinner för att förmedla – varje människas unika historia.

Louise Berättar

Louise Tvarnö

Kontorsansvarig, Vetlanda Begravningsbyrå

Jag är uppvuxen i Vetlanda kommun, Myresjö närmare bestämt. Innan jag blev begravningsrådgivare, har jag jobbat med människor hela mitt yrkesliv. Både som barnskötare, personlig assistent, vårdare, skötare och undersköterska.
Det sista året som aktiveringsledare på ett äldreboende.

Jag lever tillsammans med min sambo Lasse i en villa mitt i stan. Vi har sex underbara barn. På fritiden tycker jag om att läsa böcker, titta på film, njuta i trädgården och skogen. Eller ta ett varv i en av våra amerikanska bilar.

Som person är jag väldigt driven och engagerad. Att träffa människor är väldigt viktigt och värdefullt. Det är i mötet med våra medmänniskor som det händer något som är väldigt unikt, och det ger mycket energi. Liksom min fina familj.

Jag uppskattar den anda och trygghet som finns i Vetlanda. Vi känner varandra och bryr oss om varandra – och stöttar när det behövs. Jag är oerhört tacksam över det jag har och försöker att varje dag känna mig ödmjuk inför livet.

Våra medarbetare

Vi finns här för dig

Du kan alltid kontakta oss per telefon, mail eller ett fysiskt möte. Vänligen kontakta någon av oss medarbetare för en fortsatt dialog.

Barn som håller i handen

Våra värdeord

Personliga

Vi ser människan i allt vi gör.

Trygga

Vi följer bästa möjliga begravningssed.

Entreprenöriella

Vi lär av varandra och delar med oss av bra lösningar och idéer.

Hållbara

Vi tar ansvar för vår egen tid här på planeten och i vilket skick vi l

En del av SBF

Vi är en del av SBF

Alla Klarahills begravningsbyråer är auktoriserade och medlemmar av Sveriges begravningsbyråers förbund (SBF). Idag utgör vi cirka 20 procent av SBF. Men vad innebär då själva auktorisationen?

Den som anlitar en auktoriserad begravningsbyrå kan förvänta sig att få en trygg och väl genomförd begravning. Anhöriga som väljer en av våra byråer kan förvänta sig lite mer. Vi är beredda att alltid gå lite längre för att överträffa kundernas förväntningar.

SBF